Wij maken op onze website gebruik van Facebook, Google Analytics en Google+. Hiervoor heb ik toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Ondersteunende
dienstverlening

Samen met een vaste kern van partners
lever ik diverse diensten om ervoor te zorgen
dat jouw huisstijl vitaal is en blijft.

Communicatieadvies

Het bouwen van een merk begint met het bepalen van een positie in jouw markt. Voor bepalen van een positie werk ik samen met marketingspecialisten, waar nodig schuift er een aan!

Concept en creatie

Voor een herkenbare positie in de markt heeft ieder bedrijf een eigen identiteit nodig.
Het ontwikkelen ervan is naast een creatieve uitdaging vooral een samenwerking tussen jou en mij.

Merkonderhoud

Hierbij gaat het om het consequent doorvoeren van de identiteit van jouw bedrijf in diverse middelen en kanalen. Een heldere boodschap in woord en beeld zorgt ervoor dat je merk gaat groeien.

Merkbeheer

Alle merkdragers worden zorgvuldig bewaard en beheerd. Naast het verzorgen van een eigen bestandsarchief werk ik voor technisch onderhoud aan communicatiesystemen samen met vaste partners. Voor klanten met kritische gegevens of grote bezoekersaantallen op hun online omgeving is het bovendien mogelijk een Service Level Agreement (SLA) af te sluiten.

Merkplanning

Wil je graag advies over het kiezen van de juiste kanalen voor jouw communicatie of merk? Ik werk samen met mediabureau's, Social Media experts en SEO specialisten. Afhankelijk van jouw behoefte wordt de juiste expert ingeschakeld.

Producten

Bij ieder merk horen diverse merkuitingen, een groot deel van deze producten ontwikkel ik zelf. De rest samen met vaste partners.

Grafisch Ontwerp

Ontwerp en opmaak van logo`s, huisstijlen, advertenties, campagnes, magazines, boeken, verpakkingen etc.

Webdesign

Ontwerp en realisatie van websites, webshops, apps, intranetomgevingen en emailcampagnes, realisatie samen met vaste partners.

Huisstijlmanagement

Ontwikkeling van huisstijlmanuals, templates voor kantooromgevingen, presentaties, digitale formulieren en web-to-print oplossingen.

Remmelt werkt samen met...

Van Overheid en ZBO tot MKB en ZZP. Maar ook in opdracht van reclamebureaus, marketingspecialisten, internetbureaus en uitgeverijen.

Ook je merk opbouwen? Neem contact op!