Privacyverklaring

25 mei 2018

Jouw privacy is voor mij van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en mijn leveranciers en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leg ik uit wat we op remmeltbrink.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met mij op.

Afhandelen bestellingen

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en maximaal zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Toegang website en beheersysteem

Met een beheersysteem krijg je toegang tot de plek op je website waar je zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen. Hier wordt bijgehouden wat je ingesteld hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, ip-adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot het einde van de dienstverlening aan jou.

Contactformulier

Met het contactformulier op onze website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en soms ook naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie maximaal zeven jaar daarna. Zo hebben we bij vervolgvragen snel beschikking over relevante informatie.

Gebruikersaccounts

Bij bepaalde onderdelen van onze websites en beheersystemen moet je je registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat je het account hebt opgeheven en zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen. Bovendien kunnen we je met deze gegevens makkelijker benaderen mocht dat nodig zijn. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hieronder genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

  • Apple computers inc. (apple mail / contacten / fotos )
  • Google (analytics/Gsuite/Gmail/Drive/Hangout)
  • Microsoft (live/outlook/office 365)
  • Asana
  • Trello
  • Slack
  • Invision
  • Teamviewer / Blizz
  • Skype
  • 1Password
  • Wordpress
  • Mailchimp
  • Mandrill
  • Simplicate
  • Yuki
  • Sjabloonspecialist
  • Slagkracht
  • Het CMS/Baksteen Media
  • Huppa
  • HC Designs

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Gebruikersdata wordt maximaal 26 maanden bewaard.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Remmelt Brink | Branddesigner
Stavangerweg 23-20
info@remmeltbrink.nl
06 137 47 177